Anslut
NYHETER
tisdag 26 juni 2012
BATTLESTAR GALACTICA ONLINE BATTLESTAR GALACTICA ONLINE

BATTLESTAR GALACTICA ONLINE: Kobol-testning & Dev Play Session

Kobol-testning

Hej allihopa,

Vi kommer att utföra lite turneringstestning på Kobol den här helgen för att se till att allt är i bra form innan vi återinför dem. Tisdag och onsdag den här veckan kommer vi att hålla ett flertal turneringar på Kobol och vi behöver er hjälp. Vi kommer att ha personal tillgänglig via mejl för att hjälpa både gamla och nya spelare under den här testfasen. Hoppas att vi ses där!

Dev Play Session

Vi är tillbaka med en Dev Play-session! Denna Dev Play-session är tänkt att hållas på tisdag och kommer att ske på Virgon kl. 13:00 PST/ 22:00CEST. Vi kommer att ha en kort frågestund innan vi skickar iväg missilerna! För våra amerikanska spelare kommer vi att ha sessioner på Scorpia (15:00PST/18:00EST) oh på Caprica (16:30PST). Se till att logga in och häng med oss på lite frågestund och explosioner!

Relaterade nyheter

BATTLESTAR GALACTICA ONLINE
16 apr 2014

Uppvaknandet

Något lurar i Veil-nebulosans djup. Anslut dig till striden mellan 16-30 april. En uråldrig fiende har vaknat – kriget kommer. ... » mer

BATTLESTAR GALACTICA ONLINE
5 dec 2013

Feast of Poseidon

Det årliga eventet Poseidons fest pågår från den 5 december till den 5 januari! Var beredd på fyra veckors utmanande uppdrag & värdefulla be ... » mer

BATTLESTAR GALACTICA ONLINE
15 jun 2012

Ship Sale

Ship Sale ... » mer

BATTLESTAR GALACTICA ONLINE
1 jun 2012

Patchnotes

Ishay Release Notes Update ... » mer

NYHETSARKIV